Time for change

TIME FOR CHANGE

Met veel plezier heb ik mij de afgelopen anderhalf jaar ingezet voor dit vrijwilligersnetwerk. Er zijn veel mooie dingen gebeurd, die ik zal blijven herinneren. Gave ontmoetingen en gesprekken. En ik heb Arnhem op een hele mooie manier mogen leren kennen. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging , waarbij ik meer direct in contact ben met cliĆ«nten en collega’s heb om mee te sparren.

Samen Arnhem is ook aan het veranderen, het bestuur is aan het onderzoeken hoe de stichting vorm gaat krijgen. Heb jij hier vragen over of wil je meedenken mail dan naar netwerk@samenarnhem.nl

Ik wil alle vrijwilligers, hulpvragers en andere betrokkenen bedanken voor de mooie ontmoetingen. Netwerk Samen Arnhem wil ik bedanken voor de werkplek en de mooie leerzame tijd en wens hen veel goeds voor de toekomst!

Groetjes,
Ingrid