2015. Let’s get started!

Terugblik

Maart 2015. De maand waarin Netwerk Samen Arnhem officieel is gestart met het doel om kwetsbare mensen in de Arnhemse samenleving te helpen. Met dank aan veel vrijwilligers kijken we terug op een mooie start.

We hebben mensen zien opbloeien en levens rijker zien worden, zowel bij hulpontvangers als vrijwilligers. Zij zagen met eigen ogen wat zij voor iemand kunnen betekenen met weinig tijd. Zij zijn een ervaring rijker die ze niet snel zullen vergeten. Of ze willen het niet vergeten, omdat er een goede relatie is ontstaan met de hulpontvanger.

We zijn blij om te melden dat veel mensen zijn geholpen met praktische klussen. We zijn dankbaar voor alle vrijwilligers die op structurele basis kwetsbare mensen tijd en aandacht geven. We zijn enthousiast over de groeiende beweging onder jongeren die iets van hun tijd aan een ander durven geven.

Vooruit kijken

Er zijn tal van hartverwarmende ontmoetingen die energie geven aan het verlangen om te werken aan ons doel: een samenleving waarin mensen, jong en oud, naar elkaar omzien. In 2016 gaan we nog meer mensen helpen en bereiken. Dit kunnen we niet alleen, want er is ontzettend veel te doen. Arnhem is een mooie stad. Met jouw hulp kan de stad nog mooier worden! Jij bent waardevol!

Benieuwd naar hoe jij kunt helpen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!